از وقتي صحبت از طراحي نماد المپيک لندن شده، کمتر کسي از طراح اصلي آن که يهودي است، سخني به ميان آورده است.

به گزارش خبرنگار ورزشي مشرق، نماد المپيک تابستاني لندن اين روزها باز هم محلي براي مخالف خواني عليه نمادهاي ماسوني/ يهودي شده است. جايي که کميته ملي المپيک ايران در نامه اي به ژاگ روک، رئيس کميته بين المللي المپيک نگراني خود را از اين موضوع اعلام کرد.

 در اين ميان، جدا از پاسخ بي ادبانه و غيرمسئولانه نخست وزير انگليس و اظهارات رئيس کميته بين المللي المپيک، در اين گزارش  طراح اين آرم را معرفي کنيم . با بررسي سوابق طراحان اين آرم، بسياري از ناگفته ها مشخص خواهد شد و مکم اهل نظر خواهد بود.

* طراح يهودي نماد لندن
وولف الينس (Wolff Olins ) شرکتي مشاوره اي تبليغاتي است که در لندن، نيويورک و دبي دفاتر فعالي دارد. اين شرکت بزرگ بيش از 150 طراح و استراتژيست تبليغاتي را در استخدام خود دارد و از شرکت هاي بزرگ در زمينه طراحي و تبليغات آرم و برندهاي تجاري و شرکت هاي صنعتي و توليدي است. وولف الينس در سال 1965 توسط يک طراح به نام مايکل (ميکائيل) وولف براي اجراي و طراحي تبلغات تاسيس شد. اوج کار اين شرکت در زمينه کسب کار سال هاي 1983 تا سال 2001 بود که توانست دفاتري را در هامبورگ، پاريس، سانفرانسيسکو، مادريد و ليسبون افتتاح کند. دو دفتر نيويورک و دبي، در واقع اين شرکت را به يک شرکت بزرگ در زمينه تبلغات تبديل کرد.
 

طراحي هاي گرافيکي در زمينه آرام و برندهاي تجاري در اين شرکت نشان مي دهد که وولف الينس در بازار اروپا به عنوان يکي از شرکت هاي برتر و شناخته شده مطرح است که از شرکت هاي بعضا صهيونيستي نيز سفارش هاي خود را به اين کمپاني تبليغاتي ارائه مي دهند.
شرکت در سومين سال تاسيس خود توانست طراحي آرم شرکت انحصاري گروه موسيفي بيتل ها را به دست آورد. بعد از آن بود که فولکس واگن و شرکت سرمايه گذاري بانک مرکزي کانادا نيز توسط وولف الينس طراحي شد. نمادهايي که عمدتا به بازار سرمايه و توليد صنعتي وابسته بودند.
در سال هاي بعد طراحي آرم شرکت هاي معروف فولکس واگن، جنرال الکترونيک و سوني اريکسون را به دست آورد. ناگفته نماند شرکت فولکس واگن شرکت يهودي و صهيونيستي بود که در جنگ جهاني دوم صاحب آن در شرايطي دوگانه هم به هيتلر خدمت مي کرد و هم به جامعه صهيون.
در اين ميان، شرکت در بازار سرمايه نيويورک نيز آرم چندين شرکت از جمله شرکت PricewaterhouseCoopers را که هفتمين شرکت سرمايه گذاري آمريکا است، طراحي کرده است.

وولف الينس با طراحي آرم شرکت هايي که در رژيم صهيونيستي مشغول فعاليت هستند، پرده ديگري از وابستگي خود را نشان مي داد؛ جايي که در سال 2003 آرم شرکت BT Group را طراحي کرد. شرکتي که با حضور خود در بازار تلفن همراه رژيم صهيونيستي مورد طعنه برخي مشتريان خود قرار گرفت.

* آرم جنجالي
بيشتر از آنچه وولف الينس را به ميان رسانه ها کشاند، وابستگي هاي اين شرکت طراحي نبود؛ چه آنکه زماني که در سال 2007 آرام المپيک تابستاني لندن 2012 رونمايي شد، بسياري از مردم انگليس نسبت به آن واکنش نشان دادند.
در مراسمي که توني بلر نخست وزير وقت بريتانيا حضور داشت، همه مسائل تحت شعاع يک چيز قرار گرفت؛ شرکت وولف الينس. اين شرکت براي طراحي اين آرم 400 هزار دلار مطالبه کرده بود؛ مبلغي که فرياد بسياري از شهروندان لندني را که شهرشان ميزبان بود، به آسمان رساند. رسانه هاي انگليسي با انتقاد از اين رقم بالا براي طراحي يک آرم، آن را از نظر فني نيز مورد طعنه و تمسخر قرار دادند. 20 هزار نفر در وب سايت روزنامه ديلي تلگراف، طوماري در اعتراض به اين آرم امضا کردند؛ اما اين همه واقعيت نبود.
در اين ميان برخي رسانه ها نيز معتقد بودند لوگو، تصوير پورنوگرافي ليزا سيمپسون (يکي از شخصيت هاي سريال کارتوني خانواده سيمپسون) است. در قافله اعتراض برخي يهوديان نيز معتقد بودند که اين لوگو به نوعي صليب شکسته نازي هاست؛ اما سوابق خانوادگي آقاي مايکل (انگليسي شده نام عبري ميکائيل) وولف نشان مي دهد که او ريشه هايي يهودي دارد و البته خانواده اي فراماسونر.

* نمادهاي يهودي- ماسوني
اين براي اولين بار نيست نمادهاي يهودي در بناهاي مهم شهرها استفاده مي شود. در اين ميان پيوند سنتي يهوديت و فراماسونري (فراماسونرهاي اوليه معماراني بودند که بناهاي نمادين و مخفي مي ساختند) در بسياري از نمادها و آرم هاي شرکت ها و کمپاني هاي بزرگ مشهود است.
در مورد طراحان آرام المپيک 2012 نيز هم ريشه هاي يهودي مي توان يافت و هم ماسوني؛ جايي که مايکل وولف طبق نوشته برخي منابع انگليسي زبان، از پدر و مادري يهودي که در سال ها 1880 تا 1890 به بريتانيا مهاجرت کرده بودند، به دنيا آمد. او در سال 1930 به دنيا آمد. پدرش آلفرد الينس و مادرش ريچل موسکوويچ بود. پدر او در زمينه حمل و نقل فعاليت مي کرد. پس از کسب موفقيت هايي فراوان در اين زمينه کاري، وي به عضويت شبکه ماسون هاي يهودي مقيم انگليس درآمد. مايکل در دانشگاه هنر لندن تحصيل کرد و عضو ارشد RCA (کالج سلطنتي هنر) است.
شرکت در حال حاضر به مديريت والي الينس که پسر مايکل است، مديريت مي شود. او تحصيلکرده دانشگاه آکسفورد است و جايگزين پدرش در شبکه ماسوني يهوديان لندن به شمار مي رود. نمادي که وي طراحي کرده، به شدت نزديک به ساختمان موزه هولکاست در آلمان است. با دقت در آن و تفکيک بنا، مي‌توان واژه zion را در آن پيدا کرد. اين موزه بي شباهت به نشان المپيک 2012 نيست؟

* فعاليت جدي ماسون هاي يهودي لندن در المپيک
پيش از اين، سايت مشرق در خبري به نماد عروسکي المپيک اشاره کرده بود. نماد به کار رفته در آن مرتبط با نمادهاي ماسوني عنوان شده بود. ونلاک و مندويل، نام عروسک‌هاي المپيک لندن هستند؛ اما چرا يک چشم دارند؟ آيا نمي‌توان گمانه‌زني کرد که در پس طراحي اين عروسک‌ها، انديشه‌اي نهان شده است؟
اين عروسک ها تنها با داشتن يک چشم، ناخودآگاه توجه ما را معطوف به علامت تک چشم فراماسونري مي کنند. تک چشم يکي از نمادهاي اصلي فراماسونري است و استفاده صريح از اين نماد به عنوان يکي از نمادهاي المپيک 2012 با توجه به اينکه لوگوي اين دوره هم در ارتباط با فراماسونري بوده، مي تواند در بردارنده اين پيام باشد که مي بايست منتظر اتفاقات جديدي از اين دست در برنامه هاي افتتاحيه و اختتاميه باشيم. برگزاري المپيک در انگستان و شهر لندن (مرکز و مهد فراماسونري در جهان) و آن هم در سال 2012، سالي که صهيونيست ها نگاه ويژه اي به آن دارند، خود نيز بسيار قابل تامل است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس